Aloitin nyt sitten uuden legacyn Viitaloiden kaatumisen jälkeen. Tämä tosin alkoi aika nopealla tempolla, eli toivottavasti pysytte perässä. Voisiko kaikki jotka luki tämän osan laittaa jotain kommenttia, että tiedän heti alkuun onko minulla lukijoita.? Ja sitten itse tarinaan.

1046013.jpg

Tässä on Juulia Nimell, kantaäitimme. Hän toivoo, että joskus hanen 3 lastaan menisi yliopistoon ja mieluusti myös läpäisisi sen. Juulia tykkää voimakkaista ja parrakkaista miehistä mutta hän ei voi sietää jos hänen tuleva mies löyhkää pahasti. Juulia on siisti ja toimelias typykkä joka tahtoo nopeasti perustaa perheen.

1046015.jpg

Tälläisella kotterolla Juulia aloittaa elämänsä. Juulian isä lähti ruotsiin kuultuaan että Juulian äiti, Mariaana on raksaana. Vaikka Mariaanalla ja Juulian isällä suhde oli vasta alussa, se loppui samantien. Kun Juulia täytti 4 hänen äitinsä kuoli suden raadellessa hänet.

1046017.jpg

Tässä on Juulian asunto sisältä. Pieni mutta kodikas. Eikuhä?

1046018.jpg

Vain päivän kuluttua Juulia päätti soittaa taksin ja mennä miesjahtiin. Mistäs sitä ikinä tietää millainen mies vastaan kävelee?

1046019.jpg

Kun hän tuli kotiin, häntä odotti Sara niminen koira. Juulia päätti tutustua koiraan ja päätti että jos vielä joskus tapaa Saran, hän adoptoisi sen itselleen. Muttas miten kaupungilla kävi?

1046020.jpg

Juulia tapasi suht. komean miehen ja he vaihtoivat puhelinnumeroita. Hän kuitenkin päätti, että mies saisi ottaa ensin yhteyttä.. Ja niinhän hän soitti..

1046021.jpg

He alkoivat tapailla ja pian he jo rakastivatkin toisiaan. Ja sitten he jo muuttivatkin yhteen.

1046022.jpg

Kaapo Saranku vaihtoi ulkonäköään muutettuaan Juulian kanssa yhteen ja toi myls 15 000 sim. rahaa. Kaapon haave on, että saavuttaisi joskus Toimittaja-uran huipun. Vielä pitäisi saada nuo vaatteet vaihtoon..

1046023.jpg

Niimpä Juulia suuntasi vaateostoksille. Paljoa ei sopinut ostaa, että rahaa jäisi myös talon kunnostamiselle.

1046024.jpg

Tälläinen tuli talosta kunnostamisen jälkeen.

1046025.jpg

Illalla, kun lunta oli satanut pilvin pimein, Juulia kosi romanttisesti Kaapoa, joka näyttää noissa vaatteissa paljon paremmilta, vaikka vankilakundilta näyttääkin.

1046026.jpg

Ja aamulla Juulia huomasi olevansa raskaana. Hän päätti kertoa Kaapolle heti kun se röhnöttelevä sika pääsisi hereille. (Ft. Ruma äitiysasu! :@ Tahtoo raskausvaatehackin. ;_;)

1046028.jpg

Maha kasvoi lisää.. (Vieläkin ilman hackia.. ;_;)

1046029.jpg

Pian pari menikin jo naimisiin, kun luntakin oli vielä vähän maassa. Tämä tilaisuus pidettiin mahdollisimman nopeaa. Morsian meinasi jäätyä.

1046030.jpg

"Heippa isin pikku poika. Tahtoisin jo kovasti nähdä sinut." 

"Mistä tiedät, että se on poika?"

"No tottakai se on. Isin poika."

(Löysin raskausvaatehakin vihdoin!)

1046031.jpg

Maha kasvoi ja kasvoi. Pian pienokainen on jo täällä.

1046032.jpg

Yöllä varas hiippaili Nimelleiden talolle. Luojan kiitos muistin laittaa varashälyyttimen taloon kun rakensin sen.

1046033.jpg

Eikä varas edes ehtinyt varastaa mitään, sillä hän ryntäsi tyhjään huoneeseen ja sitten poliisi jo kävikin kimppuun takaapäin.

1046034.jpg

Samana aamuna toinen sukupolvi putkahtikin maailmaan. (Minä lasken siis tämän vauvan toiseksi sukupolveksi, en tiedä miten te sen laskette. :p)

1046035.jpg

Ja pian Juulua piteli käsivarsillaan pientä poikavauvaa, joka peri isältään ihonvärin ja äitinsä silmät. Poika sai nimekseen Timo.

1046036.jpg

Yleensä vaipanvaihto teettää miehille vain hankaluuksia mutta tämä mies teki poikansa eteen ihan mitä tahansa. Jopa vaihtoi vaipat käskemättä.

1046038.jpg

Pikku-Timo oli jo niin iso, että hän kasvoi taaperoksi. Juulian maha kasvoi samaan aikaan. Kyllä, hän on taas raskaana.

1046043.jpg

.. ihan komea poika hänestä kasvoi pienen muodonmuutoksen jälkeen. Aika paksut huulet tosin mutta eise haittaa.. kai.

1046044.jpg

Kaapo halusi myös opettaa Timon puhumaan ja hänen ensimmäinen sanansa oli "Syöttötuoli". Isukille vähän ylpeydenaihetta.

1046045.jpg

Timo tapasi aina olla vähän likainen varmaankin johtuen siitä, että hän aina pyöri kuralätäköissä ja koirien kaivamissa kuopissa. Äiti sai aina pestä Timon, siihen ei isi suostunut.

1046046.jpg

Maha kasvoi kasvamistaan ja pian Timo saisi leikkikaverin, pikkusiskon -tai veljen, jonkun joka ihailisi häntä ja hän saisi näyttää mallia.

1046047.jpg

Ja niin se synnytys käynnistyi. Tyttö vai poika?

1046050.jpg

Väsynyt, mutta onnellinen äiti piteli tälläkertaa käsivarsillaan tervettä tyttövauvaa joka sai nimeksene Adele. Adele tulee Juulian äidin nimestä. Marjaana Isabella Adele. Adele peri äitinsä ihon ja silmät.

1046052.jpg

"Voi saakeli! Onko niiden elukkoje pakko tulla tänne kaivamaan näitä kuoppia, että Timo varmasti tulisi likaamaan itsensä!"

1046053.jpg

Juulia kävi kampaajalla ja haki lävistyksen. Tosin nyt hän harkitsee lävistyksen pois ottoa, sillä se ei ole kovin sopiva pienten lasten äidille..

1046056.jpg

Pian tulikin sen illan vuoro, että Timo kasvaisi lapseksi. Persoonallisen näköinen. Hänessä on isäänsä, että äisiänsä. Niin ja muuten. En laita tänne luonteenpisteitä sillä en pidä niitä mitenkään tärkeinä. Mutta voin sanoa että Timo on siisti ja toimelias, kuten äitinsäkin.

1046057.jpg

Kun Kaapo oli töissä ja Timo kotona, Juulia oli tietysti Adelen kanssa kotona ja lukaisi sanomalehden. Yksi artikkeli kuullosti kauhealta ja niin Juulia luki sen.

"Susia taas leutolaaksossa!

Sudet ovat palanneet leutolaaksoon. Mies löydettiin Leutolaakson rajalla pahasti loukkaantuneena, suden raatelemana. Yleensä täkäläiset sudet eivät ole käyneet ihmisten kimppuun. Mahdollisesti sama susi mikä raateli 16 vuotta sitten Mariaana Isabella Adele Nimellin, raateli myös tämän miehen. Väkivaltaista sutta on alettu etsiä ja kun se löydetään aijotaan selvittää miksi se on väkivaltainen. Mies on toimitettu sairaalaan."

Lukiessaan tämän artikkelin Juuliaa alkoi pelottaa. Mitä jos susi etsii häntä?

1046059.jpg

Sitten oli vuoro Adelen kasvaa taaperoksi.

Siinä ensimmäinen osa, olkaa hyvä! Mikä on mystinen "susijuttu"? Minkänäköinen taapero Adelesta tulee? Lue seuraava osa niin saat vastauksia.

Kommenttia? :)